Image

Utbilda dig till elmekkonstruktör

Om programmet

Vi söker dig med mekanikbakgrund och vill ta nästa steg i karriären! Genom vårt program får du möjligheten att kostnadsfritt utbilda dig inom elmekanik under 3 veckor. Efter avklarad utbildning erbjuds du en garanterad anställning som Elmekkonstruktör med uppdrag hos AFRY.

Utbildningsperiod: 11 mars – 29 mars 2024
Utbildningsort: Distans/Karlskoga
Första arbetsdag: 1 april
Arbetsort efter avslutad utbildning: Karlskoga eller Karlstad

Vi har begränsat antal platser till programmet – ta chansen att vidareutvecklas hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser för teknikkonsulter.

Läs mer & ansök
Image
Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!

Se fler program
Visar 3 av 11 program