Kostnadsfri CE-utbildning + Garanterad anställning – ansök idag!

Vill du bli en del av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö? Nu har du din chans! För dig som antingen vill byta karriär eller vidareutvecklas, erbjuder vi en unik möjlighet där du kostnadsfritt får behörigheter för att arbeta i rollen som yrkeschaufför. Du ges även en fantastisk möjlighet att långsiktigt utvecklas hos Ragn-Sells. Varmt välkommen med din ansökan, löpande urval!

Om Ragn-Sells
Ragn-Sells samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Deras erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Med 100 anläggningar och 2500 anställda verkar Ragn-Sells koncernen i Sverige, Norge, Danmark och Estland, där de under 2023 omsatte ca 8,5 miljarder SEK.

Information om chaufförsskolan
Programmet genomförs i samarbete med experter från branschen genom lärarledda sessioner och självstudier. Utbildningen är förlagd under 12 veckor med en kombination av både teoretiska och praktiska moment som ger dig de behörigheter som krävs för att du skall kunna utföra ditt arbete som yrkeschaufför. Genom utbildning kommer du att ges yrkeskompetensbevis (YKB), CE-körkort och ADR. Efter avklarad utbildning kommer du ha en garanterad anställning via oss med uppdrag hos vår kund Ragn-Sells.

Utbildningsstart: 13 januari 2025
Examen: Prel. i början av april 2025
Arbetsort: Örebro

Information om tjänsten
Efter avslutad utbildning kommer du att ha en gedigen grund att stå på inför din nya roll som yrkeschaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord under 12 månader. Förutsatt att samarbetet fungerar bra blir du sedan överrekryterad till Ragn-Sells. Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål från oss och Ragn-Sells är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Med önskemål från vår kund kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll på alla våra sökanden. Detta sker i samband med ett första samtal.

Arbetsuppgifter
Hos Ragn-Sells på Tippvägen 2 i Örebro arbetar 18 erfarna medarbetare som tillsammans bidrar i arbetet på anläggningen. I rollen som CE-Chaufför hos Ragn-Sells kommer dina arbetsuppgifter att variera dagligen, där du tillsammans med teamet ansvarar för farligt avfall och framförallt kommer att köra styckegods till och från olika företag runt om Örebro med omnejd. I dina arbetsuppgifter ingår även att dokumentera, märka, väga samt lasta och losta gods hos kunder där du är ansiktet utåt för Ragn-Sells vilket ställer krav på att du tycker om mötet med människor. I samråd med transportledaren ansvarar och säkerställer du att de dagliga uppdragen slutförs enligt kundernas behov och önskemål. Arbetet är förlagt måndag-fredag med arbetstider från 07:00-16:00.

Vi söker dig som

  • Har ett stort intresse och är motiverad för att långsiktigt arbeta i rollen som yrkeschaufför
  • Har B-körkort
  • Är 21 år eller äldre då det krävs för att kunna slutföra vår utbildning
  • Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • Meriterande om du har truckkort, men inget krav.

För tjänsten är dina personliga egenskaper viktiga, och du behöver därför vara ordningsam och serviceinriktad då du under dina körningar alltid är ansiktet utåt mot kunden. Vidare är du kommunikativ, lösningsfokuserad och självgående som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs med ett fysiskt arbete samt att du är en flexibel person med god förmåga att anpassa dig och byta fokus utifrån nya arbetsuppgifter. Det viktigaste är att du är nyfiken till att lära dig ett nytt yrke och ser detta långsiktigt! 

START: Utbildningsstart 13 januari 2025
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

#Ragn-Sells, #CE-chaufför, #Chaufförsskolan

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på ”Mina sidor” efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

  • Stad: Örebro
  • Omfattning: Heltid
  • Urval: Sker löpande
Ansök

Läs mer om Ragn-Sells

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Kontaktperson

Lovisa Berglund

Leveranschef

0738002131