Image

Utmärkelser och priser

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
Sveriges bästa arbetsplatser 2024

Vi har blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2024 av Great Place to Work! Rankingen baseras på resultatet från tusentals medarbetarenkäter, där medarbetare har utvärderat sina arbetsgivare när det kommer till ledarskap, rättvisa, jämställdhet, tillit, respekt och gemenskap. I rankningen för 2024 hamnade vi på Professionals Nord på en plats nummer 4 bland medelstora bolag, en utmärkelse och placering vi är otroligt stolta över.

Vår målsättning har alltid varit att vi ska vara en arbetsplats som våra medarbetare älskar att arbeta på. Det är fantastiskt att driva ett bolag där vi verkligen trivs, utvecklas och har kul tillsammans i vardagen. Jag är så tacksam för alla våra medarbetare som varje dag är med och bidrar till vår fantastiska kultur, säger vår Nationella VD Linnea Lindberg

Läs mer om utmärkelsen
Image
Utmärkelser värda att fira!
En av Sveriges bästa arbetsplatser 2024 enligt Great Place to Work
Topp 2 bland Sveriges bästa arbetsgivare 2023 – Universum
Great Place to Work-certifierarde 2023
Karriärföretag 2023, 2024
Vinnare Årets Nykomling 2023 – Stora Karriärdagen
Finalist Årets VD 2023 – Linnéa Lindberg
Vinnare Årets Employer Branding Person 2023 – Mattias Mattson, Grundare
Topp 10 Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland högskoleingenjörer – Young Professionals
Sveriges bästa arbetsgivare 2023 – Universum

Vi har blivit utsedda till Sveriges näst bästa arbetsgivare 2023 av employer branding-företaget Universum – något vi är otroligt stolta över. ’Sveriges bästa arbetsgivare’ är en årlig undersökning som mäter arbetsgivares interna employer brand bland tusentals anställda i 64 olika branscher.

Att vi hamnar på en andraplats bland alla bolag i hela Sverige känns nästan overkligt. Samtidigt som vi medvetet jobbar extremt hårt för att säkerställa att vi ska vara en arbetsgivare våra medarbetare verkligen trivs hos. Otroligt roligt att få ett kvitto på att vi gör rätt saker och att det arbete vi lägger ned verkligen uppskattas av våra medarbetare , säger vår grundare Mattias Matsson

Se hela topplistan
Image
Great Place to Work 2023

Vi är utsedda till ett Great Place to Work 2023! Certifieringen grundar sig på den internationella standarden för utvärdering av arbetsplatser från Great Place to Work. Genom certifieringen har vi på Professionals Nord visat att vi fokuserar på att skapa en arbetsmiljö som främjar trivsel, motivation och engagemang hos våra medarbetare. Värt att fira tycker vi!

Läs mer om certifieringen på Great Place to Works hemsida.

Läs mer
Image
Karriärföretag 2023 & 2024

Två år i rad har vi blivit utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare enligt Karriärföretagen – vilket vi är otroligt stolta över. Utmärkelsen delas ut årligen till de arbetsgivare i Sverige som anses vara de mest attraktiva för studenter och yrkesverksamma att göra karriär på. Motiveringen från juryn såg ut så här:

”Professionals Nord är det ultimata valet för dig som strävar efter en karriär i ett av Sveriges snabbast växande företag. Med en passion för att anställa branschens främsta talanger och en strävan efter kontinuerlig förbättring, erbjuder Professionals Nord en arbetsmiljö där framgångar firas och där utveckling aldrig stannar. Professionals Nord utför ett employer brandning-arbete som är utöver det vanliga.”

Läs gärna mer om utmärkelsen på Karriärföretagens hemsida.

Läs mer
Image
Finalist Årets VD 2023

Vår VD Linnéa Lindberg har blivit utsedd till en av tre finalister i Årets VD 2023!

Utmärkelsen Årets VD uppmärksammar och premierar förebilder bland Sveriges VD:ar och vill genom att lyfta värderingsdrivna ledarskap påverka utvecklingen mot ett mer långsiktigt hållbart näringsliv. Priset delas ut av ledarskapssajten Motivation.se. Det är med stor glädje vi kan presentera att vår Nationella VD Linnéa har utsetts till en av tre finalister i kategorin för mellanstora bolag.

– Det känns helt fantastiskt att bli uppmärksammad för något som jag genuint brinner för. Jag tycker verkligen att jag har världens roligaste jobb och det här blir ett kvitto på att det också syns utåt. Att jag dagligen har förmånen att se andra människor växa och lyckas i sina roller – det gör mig lycklig, säger Linnéa Lindberg

Läs hela intervjun med Linnea
Image
Mattias Matsson – Årets Employer Branding Person 2023

Vår grundare Mattias Matsson har blivit utsedd till Årets Employer Branding-Person 2023 av Karriärföretagen. Juryns motivering till utmärkelsen:

”Mattias Matsson visar på ett brinnande intresse och engagemang för employer branding som gör oss både imponerade och inspirerade. Med en rad olika aktiviteter har Mattias och hans bolag skapat arbetsplatser som erbjuder unika karriärmöjligheter för unga talanger såväl som seniora. Med ett väldigt högt medarbetarengagemang fokuserar Mattias på att kommunicera sina bolags företagskultur och värderingar. Karriärföretagen nominerar därmed Mattias Matsson till Årets Employer Branding person.”

Image
  • Image
  • Image
  • Image
Årets Nykomling 2023 – Karriärföretagen

Under våren 2023 blev vi på PN utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare enligt Karriärföretagen, vilket vi är otroligt stolta över. På Karriärföretagsens årliga gala ’Stora Karriär dagen 2023’ blev vi ytterligare uppmärksammade genom att vinna kategorin ’Årets nykomling’, med följande motivering:

”Professionals Nord är en nykomling som utmärker sig på sitt sätt att lyfta sina medarbetare. De har en tydlig storytelling som berättar att medarbetarna är deras största tillgångar. Genom unika karriärmöjligheter skapar Professionals Nord bästa förutsättningarna för sina medarbetare att nå sina mål. De senaste åren har de utvecklat sitt employer branding-arbete vilket både imponerar och inspirerar”

Image
Topp 10 mest attraktiva arbetsgivare enligt Young Professionals

Karriärföretagen har via sitt karriärnätverk under Maj – Juli 2023 genomfört en omröstning bland Young Professionals gällande deras val av framtida arbetsgivare genom att ställa frågan, vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2023. Deltagare i omröstningen 2023 var totalt 3.986 Young Professionals där vi placerades på plats nr 7 enligt högskoleingenjörer som varit yrkesverksamma i 5-8 år.

Läs gärna mer och se hela topplistan på Karriärföretagens hemisda.

Läs mer
Image