Image

För arbets­givare

Vi skapar och utvecklar arbetstillfällen genom att vara den självklara partnern i valet av helhetsleverantör inom bemanning, rekrytering och kompetensförsörjning. Vi är en innovativ och trygg samarbetspartner, som lyssnar på era önskemål. Ni kan fokusera på er core-business så gör vi också det!

Vi hjälper er att hitta rätt medarbetare genom flexibla personallösningar

Rekrytering och
bemanning efter era behov

Har er verksamhet planer att expandera? Söker ni kompetens som är svår att hitta? Eller behöver ni hantera tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Vi är en trygg och nytänkande rekryteringspartner som lyssnar på era behov och säkerställer att rätt person hamnar på rätt plats.
Image
  • Image
  • Image
  • Image
Kort vad vi erbjuder
Rekrytering
Vi vet av erfarenhet att medarbetarna är den viktigaste resursen för alla verksamheter. Vi hjälper er att rekrytera rätt medarbetare som ni vill satsa på långsiktigt.
Konsultuppdrag
Att hyra in personal är en flexibel, kostnadseffektiv och trygg personallösning för att säkerställa rätt kompetens på rätt plats. Vi finns där under hela konsultperioden för att allt ska kännas toppen!
Accelerated Learning
Genom våra utbildningsprogram hittar vi motiverade personer som snabbt vill byta karriärbana eller vidareutvecklas och skapar ny kompetens där behovet finns.
Vill du veta mer om vårt erbjudande?
Nöjd-kund-index 2022

Enligt Evimetrixs NKI-mätning för 2022 landar Professionals Nord på ett nöjd-kunds-index på 72, jämfört med branschen som ligger på ett genomsnitt på 64.

”Vi är otroligt stolta över den fina responsen från våra kunder och ser det som ett tydligt kvitto på att vi med vår höga tillväxttakt, aldrig tummar på att leverera hög kvalitet i våra samarbeten. Det visar också att vårt allra största fokus, att våra medarbetare på riktigt ska må bra, resulterar i att de tar hand om våra kunder på ett väldigt bra sätt.”

– Mattias Matsson, Grundare PN

Image

Utmärkelser & priser

Sveriges näst bästa arbetsgivare – 2023
Vi har blivit utsedda till Sveriges näst bästa arbetsgivare i hela Sverige – något vi är otroligt stolta över. ’Sveriges bästa arbetsgivare’ är en årlig undersökning som utförs av emplyoer branding-bolaget Universum, och mäter arbetsgivares interna employer brand bland tusentals anställda i 64 olika branscher i Sverige.
Great Place to Work – 2023
Certifieringen grundar sig på den internationella standarden för utvärdering av arbetsplatser från Great Place to Work. Genom certifieringen har vi på Professionals Nord visat att vi fokuserar på att skapa en arbetsmiljö som främjar trivsel, motivation och engagemang hos våra medarbetare.
Karriärföretag – 2023 & 2024
Karriärföretagen är en årlig utmärkelse för arbetsgivare som gör ett framgångsrikt employer branding-arbete och erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och unga arbetstagare. Vi är mycket stolta över att vara en av de arbetsgivare som blivit utsedda till Karriärföretag 2023 & 2024!
Image
Image Image Image
Genom utbildning skapar vi ny kompetens som idag inte finns

Idag står många branscher och företag inför utmaningen att hitta rätt kompetens. Vi hjälper våra kunder att hitta drivna personer som utbildar för att skapa efterfrågad kompetens.

Kika på videon där Hanna berättar mer om våra Accelerated Learning-program!

Läs mer
  • Image
  • Image
  • Image
Bli kontaktad
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss asap!