Mina sidor

Tidsrapportering och hantering av CV

För att tidrapportera logga in här:
Tidrapportering

För att uppdatera ditt CV och kandidatprofil logga in här:
CV & profil

Visselblåsning

Alla konsulter, internt anställda och övriga intressenter till Professionals Nord kan visselblåsa skriftligt under total anonymitet. Anmälningarna hanteras genom en extern portal via vårt HR-system Hailey.

Sedan den 17 december 2021 har Sverige en ny visselblåsarlag. Att visselblåsa innebär att rapportera om missförhållanden på arbetsplatsen. För att vara skyddad av visselblåsarlagen ska det finnas ett allmänintresse i det som rapporteras. Det kan handla om saker som är olagliga, oetiska eller olämpliga. Den som rapporterar ska även anta att det som denne visselblåser om är sant och arbetsrelaterat.

Ett ärende som inkommer till oss genom visselblåsarfunktionen kommer hanteras av HR-avdelningen på Professionals Nord och inkomna ärenden är fullt anonyma. I anmälan bestämmer du om du vill ange en mejladress eller inte. Men vi rekommenderar att du anger en mejladress för att vi ska kunna ha en möjlighet att ställa frågor och återkoppla i ärendet. Mejladressen är inte synlig för Professionals Nord genom användandet av den externa portalen, vill du ändå inte ange din mejladress men ha möjlighet att föra en korrespondens gällande ärendet så föreslår vi att du skapar en tillfällig mejladress. Visselblåsaren får en bekräftelse om att ärendet är mottagit och får sedan återkoppling från Professionals Nord inom 14 arbetsdagar.

Klicka här för att visselblåsa