Image

Accelerated Learning

För dig som vill vidareutvecklas eller byta karriär

Intensivutbildning som ger garanterat jobb

Våra Accelerated Learning-program ger dig möjlighet att snabbt byta karriärbana eller vidareutvecklas inom ditt yrkesområde. På bara några veckor utbildar vi motiverade personer inom framtidsyrken och erbjuder garanterat jobb efter examen.

Se våra program
Image
Image

”Tack vare AFRY Rookie Program har jag fått mitt allra första jobb inom den bransch som jag valt att satsa på. Bara att få in foten på ett på pass stort och brett företag som AFRY är mycket värdefullt. Det är en bra balans mellan att man är ny och inte kan allt och att man får förtroende att visa vad man kan.”

Herman Holmqvist, deltagare AFRY Rookie Program 2022

Ansökningsprocessen
1. Motivationsfrågor & CV
När du hittat ett program du vill söka till kommer du börja med att registrera din ansökan genom att skicka in ditt CV och svara på motivationsfrågor. Med motivationsfrågorna beskriver du varför just du vill gå och tror du skulle passa för programmet.
2. Digitala urvalstester
Efter att du registrerat din ansökan med CV och motivationsfrågor får du ett automatiskt mejl med digitala urvalstester. Testerna mäter din logik samt motivation för att bedöma att du har vad som krävs för att gå programmet.
3. Telefonavstämning
Om dina motivationsfrågor och testresultaten övertygar oss att du har vad som krävs för att klara av utbildningen kommer vi kontakta dig via telefon för en kortare telefonavstämning. Du får återkoppling oavsett om du går vidare i processen eller inte.
4. Intervjuer
Går du vidare efter telefon- avstämningen kommer vi att kontakta dig för att boka in tid för intervju. Den kan både hållas digitalt och fysiskt på plats. Efter intervjuerna får du återkoppling huruvida du går vidare i processen eller inte.

5. Referenstagning
I nästa steg kommer vi be dig lämna kontaktuppgifter till två personer som du tidigare arbetat med, som vi kommer ringa för att säkerställa att det verkligen är dig vi söker. Efter detta steg får du veta om du blivit antagen till programmet eller inte.
6. Grattis – du börjar programmet!
En stor eloge till dig som klarat av alla steg i rekryterings- processen. Du kommer få ta del av all viktig information om programmet och inför programstarten. Nu börjar din resa mot en ny karriär- bra jobbat!

Vi utgår inte från tidigare meriter eller arbetslivserfarenhet – vi söker dig med rätt driv, inställning och motivation för att ta dig an en ny yrkesroll. En unik möjlighet att snabbt byta karriärbana, där du garanteras anställning inom en framtidsbransch. Våra Accelerated Learning-program ger dig möjligheten till en ny karriär!

Accelerated Learning – vägen till en ny
karriär!
Se våra aktuella program