Jobba internt på PN

Livet på PN

Kika på videon när vi berättar mer om vår vardag!

Fick du också ett leende på läpparna av videon?

Bland det bästa vi vet är att få välkomna fler härliga kollegor – tveka inte att höra av dig!

Spana in våra lediga jobb
Image

SNÄLL

Att vara snäll tycker vi är underskattat. Hos oss blir du en del av ett bolag där vi är snälla mot oss själva och mot människor i vår omgivning. Vi vill att du ska må gott i vardagen och att du ska vilja jobba hos oss länge.

Image

FRAMGÅNG

Hos oss är du med och driver ett av Sveriges snabbast växande bolag. Vi anställer branschens bästa medarbetare och strävar alltid efter att bli lite bättre. Vi firar framgångar och vill alltid fortsätta utvecklas.

Image

LYCKA

Vi vill skapa en vardag där vi är så lyckliga som möjligt så ofta som möjligt. Hos oss är resan målet och vi vill ha otroligt roligt tillsammans och samarbeta med människor som ger oss energi.

Image

”Det är en ynnest att må så bra på sin arbetsplats! Förutom mina otroligt snälla och extremt duktiga kollegor här i Stockholm är ’Vi vinner tillsammans’-mentaliteten som alla kontor runt om i hela landet följer – något jag tycker är väldigt speciellt.”

Emil Fransson, Säljchef Stockholm

Image

”Alla på PN är generösa med att dela med sig av tidigare erfarenheter, kunskap och alla tror verkligen på att ’vi vinner tillsammans’. Jag kan vara mig själv och jag känner att både jag och alla mina kollegor genuint bryr oss om varandra i alla avseenden.”

Marija Biletic – Leveranschef Linköping

Utmärkelser & priser

Sveriges näst bästa arbetsgivare – 2023
Vi har blivit utsedda till Sveriges näst bästa arbetsgivare i hela Sverige – något vi är otroligt stolta över. ’Sveriges bästa arbetsgivare’ är en årlig undersökning som utförs av emplyoer branding-bolaget Universum, och mäter arbetsgivares interna employer brand bland tusentals anställda i 64 olika branscher i Sverige.
Great Place to Work – 2023
Certifieringen grundar sig på den internationella standarden för utvärdering av arbetsplatser från Great Place to Work. Genom certifieringen har vi på Professionals Nord visat att vi fokuserar på att skapa en arbetsmiljö som främjar trivsel, motivation och engagemang hos våra medarbetare.
Karriärföretag – 2023 & 2024
Karriärföretagen är en årlig utmärkelse för arbetsgivare som gör ett framgångsrikt employer branding-arbete och erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och unga arbetstagare. Vi är mycket stolta över att vara en av de arbetsgivare som blivit utsedda till Karriärföretag 2023 & 2024!
Image
Image Image Image
Vill du bli en del av oss på PN?
Hör av dig till ansvarig på något av våra lokala kontor så berättar vi mer!