Image

Accelerated Learning

Vi hjälper er verksamhet att skapa den kompetens ni behöver

Skräddarsydda utbildningsprogram

Idag står många branscher och verksamheter inför utmaningen att hitta rätt kompetens. Genom våra Accelerated Learning-program hjälper vi våra kunder att skapa ny kompetens inom kompetensbristområden. Vi hittar drivna personer och bygger på med den kunskap som krävs för att snabbt kunna ta sig an en ny yrkesroll.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er verksamhet?

Kontakta oss
Image

Upskill

Våra upskill-program ger möjlighet för vidareutveckling. Vi skapar utbildningsprogram för att bygga på, fördjupa eller bredda befintlig grundkunskap för att personer ska kunna ta sig an en ny roll eller arbetsuppgift. Vi hjälper våra kunder att utbilda befintliga medarbetare eller hitta nya medarbetare med rätt bakgrund och personlighet.

 

Reskill

Våra reskill-program ger människor möjlighet att byta karriärbana. Vi utgår inte från tidigare meriter och arbetslivserfarenheter. Vi hittar personer med rätt driv och motivation som ni vill satsa på långsiktigt, för att bygga på dem med rätt kompetenser för att kunna leverera i sin nya yrkesroll från dag ett.

 

Upskill vs Reskill

Våra program

Vi skräddarsyr utbildningsprogram i alla branscher där det är svårt att hitta medarbetare rätt kompetens. Vi skapar både företagsspecifika klasser och öppna program för en hel bransch som står inför kompetensutmaningar.

 

Jag vill veta mer
Image
Kort om processen
1. Vi hittar rätt personer ni vill satsa på långsiktigt
Under rekryteringsprocessen fokuserar vi på att hitta personer med rätt driv, motivation och logisk förmåga för att ta sig an en ny yrkesroll. Vi har en gedigen rekryteringsprocess som ger er möjlighet att välja ut personer ni tror på och vill satsa på långsiktigt.


2. Vi bygger på med den kompetens ni behöver
Vi skapar ett unikt utbildningsprogram för den kompetens just ni behöver och säkerställer att dessa personer besitter alla kompetenser och färdigheter som krävs. Våra program har stort fokus på praktisk tillämpning med teoretiska inslag, för att ge bästa möjliga förutsättningar för att snabbt ta sig an sin nya roll.
3. Ni får grymma konsulter redo för sin nya roll!
Efter utbildningen är avklarad påbörjar konsulten sin anställning via oss med uppdrag hos er som kund. Konsulten kommer besitta en bra grund för att påbörja uppdraget och förmågan att fortsätta lära och utvecklas hos er. När konsulten arbetat hos er en period har ni möjlighet att kostnadsfritt överrekrytera konsulten.
Image

“Tack vare AFRY Rookie Program har jag fått mitt allra första jobb inom den bransch som jag valt att satsa på. Bara att få in foten på ett på pass stort och brett företag som AFRY är mycket värdefullt. Det är en bra balans mellan att man är ny och inte kan allt och att man får förtroende att visa vad man kan.”

Herman Holmqvist, deltagare AFRY Rookie Program 2022

Kontakta oss på Accelerated Learning
Image

Hanna Maisey

Affärsområdechef (FL)

hanna.andersson@pn.se

Image

Magnus Spolander

Affärsområdeschef AL

072-050 26 95

magnus.spolander@pn.se

Image

Christoffer Sjölander

Affärsutvecklare

073 -302 23 73

christoffer.sjolander@pn.se

Vill du bli kontaktad av oss?
Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss