Image

Accelerated Learning

Genom utbildning skapar vi ny kompetens som idag inte finns

Många branscher står inför utmaningen att hitta medarbetare med rätt kompetens. Genom våra Accelerated Learning-program hjälper vi våra kunder att hitta motiverade personer som snabbt vill byta karriärbana eller vidareutvecklas. Med fokus på effektivt lärande och praktiska moment skapar vi skräddarsydda utbildningsprogram inom kompetensbrist­områden i alla branscher.

Kika på videon där Hanna berättar mer!

Byt karriär på några veckor

Genom våra Accelerated Learning-program ger vi dig möjlighet att snabbt byta karriärbana eller vidareutvecklas. Vi har flera olika typer av utbildningsprogram där personer med rätt driv genomgår en utbildning och blir garanterad jobb inom en framtidsbransch.

Så möter vi kompetensbristen

Många branscher och företag står idag inför utmaningen att hitta rätt kompetens. Vi hjälper våra kunder att skapa skräddarsydda program där vi intensivutbildar motiverade personer inom kompetensbristområden.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er att skapa rätt kompetens?
Byt karriärbana på några veckor

Genom våra utbildningsprogram får du möjlighet att byta karriär på bara några veckor. Vi utbildar personer inom kompetensbristområden där effektivt lärande är i fokus, för att snabbt kunna ta sig an en helt ny yrkesroll. Vi utgår inte från dina tidigare meriter eller utbildning. Vi vill i första hand hitta personer med rätt inställning och motivation för att ta sig an en ny yrkesroll. Nyfiken att veta mer?

Läs mer
Image
Image

“Tack vare AFRY Rookie Program har jag fått mitt allra första jobb inom den bransch som jag valt att satsa på. Bara att få in foten på ett på pass stort och brett företag som AFRY är mycket värdefullt. Det är en bra balans mellan att man är ny och inte kan allt och att man får förtroende att visa vad man kan.”

Herman Holmqvist, deltagare AFRY Rookie Program 2023

Vill du veta mer?
Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!