Accelerated Learning

Skräddarsydd kompetensutveckling

Säkra framtidens kompetens

Vi är medvetna om den kompetensbrist som råder på arbetsmarknaden och vill vara med och göra skillnad. Tillsammans med våra kunder erbjuder vi motiverade personer en möjlighet till att starta en ny karriär.

Genom Accelerated Learning skapar vi ny kompetens där våra utbildningsprogram varvas med teori och praktiskt arbete. Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy utbildningsprogram för våra samarbetspartners. Vi har bland annat genomfört förtagsspecifikt utbildningsprogram tillsammans med AFRY, samt partnerprogram inom Salesforce och för yrkeschaufförer. 

Vi hjälper till med:

    • Planering och utformning av programupplägg
    • Marknadsföra programmet och attrahera rätt personer
    • Tillsätta de bästa kandidaterna
    • Kvalitetssäkra kompetensen

Vill du veta mer om Accelerated Learning? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

acceleratedlearning@pn.se

Våra program

elmekkonstruktör på 3 veckor

Vi söker dig med mekanikbakgrund som vill ta nästa steg i karriären. Genom programmet får du möjligheten att bredda dina kunskaper inom el och utbilda dig till elmekkonstruktör på bara tre veckor. Efter examen erbjuds du en garanterad anställning med uppdrag hos AFRY.

Utbildningsperiod: 8 januari 2024 – 26 januari 2024

Arbetsort: Karlskoga eller Karlstad

AFRY ROOKIE PROGRAM

Ansökningsperioden för AFRY Rookie Program har äntligen öppnat! Ta chansen och få den absolut bästa starten på karriären på en av Sveriges mest attraktiva arbetsplats för teknikkonsulter. Vi söker drivna personer som vill jobba inom samhällsbyggnad och vara med i utvecklingen mot ett hållbart samhälle!

Start: September 2023

Arbetsorter: Hela landet, läs mer för att se alla specifika orter

Automationstekniker på 12 veckor

Sverige står inför en stor förändring inom drift, logistik och underhåll där företag ställer om mot en mer automatiserad verksamhet. Branschen är i stort behov av kompetens inom automationsteknik och vi gr därför möjligheten att kostnadsfritt utbilda dig till automationstekniker på bara 12 veckor!

Utbildningsperiod: 23 oktober 2023 – 26 januari 2024

Arbetsort: Askersund, Eskilstuna, Göteborg, Halmstad, Falun, Falköping, Kristinehamn, Köping, Lindesberg, Skinnskatteberg, Stockholm, Västerås, Örebro

Drifttekniker på 12 veckor

Genom programmet får du en unik möjlighet att utbilda dig till drifttekniker på bara 12 veckor. Du erbjuds ersättning under utbildningen och en garanterad anställning efter examen med uppdrag hos något av våra partnerbolag.

Utbildningsperiod: 30 oktober – 2 februari 2024

Arbetsort: Uppsala, Södertälje eller Västerås

Underhållstekniker på 12 veckor

Genom programmet får du möjlighet att utbilda dig till underhållstekniker på 12 veckor! Du erbjuds en garanterad anställning med uppdrag hos WITRON. Hos WITRON blir du en del av ett bolag som satsar på individen och den personliga utvecklingen med goda värderingar, en energirik miljö och härlig familjekänsla.

Utbildningsort: Bålsta/Stockholm

Utbildningsperiod: v. 33-42 2023

Arbetsort:
 Bålsta

VATTENFALL ACADEMY BELYSNINGSTEKNIKER

Ta chansen till en ny karriär! Genom programmet erbjuds du en unik möjlighet att kostnadsfritt utbilda dig till belysningstekniker på bara 8 veckor, med garanterad anställning efter avklarade studier. Läs mer och ansök till programmet idag!

Utbildningsperiod: 26 juni – 25 aug
(Förstudier: 26/5–25/6 samt självstudier/studieuppehåll v. 28–29)

Arbetsort: Luleå, Sollefteå, Uppsala, Västerås, Jordbro/Norrviken (sthlm), Lärje, Karlstad, Malmö, Jönköping län och Växjö

Buchen-skolan

För dig som antingen vill byta karriär eller vidareutvecklas, erbjuder vi en unik möjlighet där du kostnadsfritt får körkortsutbildning för lastbil samt behörigheter för att arbeta i rollen som saneringstekniker

Utbildningsperiod C-kort: 6 mars – 26 maj 2023
Första arbetsdag: 29 maj

Arbetsort: Norrköping, Kungälv, Kävlinge/Löddeköpinge, Lysekil, Luleå, Skellefteå, Umeå eller Varberg

PN Chaufförskola

Idag saknas det 5 000 yrkeschaufförer i Sverige och denna siffra förväntas bara öka de kommande 10 åren. Tillsammans med våra partnerbolag startar vi för tredje gången vårt succéprogram Chaufförskolan!

Start: 9 januari 2023

Arbetsort: Västerås (Tillsatt), Enköping (Tillsatt) Borås (Tillsatt), Göteborg (Tillsatt), Stockholm (Tillsatt)

PN Betongskola

Programmet ger dig en unik möjlighet att byta karriär eller vidareutvecklas inom betongproduktion. Vi erbjuder dig kostnadsfri utbildning och en garanterad anställning efter avklarad utbildning. Ansök idag för att säkra din plats!

Utbildningsperiod: 21 aug – 1 sep 2023

Arbetsort: Örnsköldsvik