Image

Utbilda dig till elmätarbyte-tekniker

Vill du ta steget in i en bransch som erbjuder spännande utmaningar och möjligheten att styra över din egen inkomst? Tillsammans med Eltel ger vi dig chansen att utbilda dig till en certifierad elmätarbyte-tekniker och påbörja en lovande karriär! Läs mer och ansök idag för att säkra din plats!

Ta steget in i en
framtidsbransch – inga förkunskaper krävs
Kort om rollen

Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning under arbetstid, där du kommer få alla grundläggande behörigheter och kunskaper för att vara i produktion redan efter en vecka. Du kommer bli tilldelad en mentor som kommer lära dig att byta mätare ute i verkligheten. Tjänsten erbjuder en förmånlig ersättningsmodell där du själv har stor möjlighet att styra över din inkomst. För rollen söker vi dig som är engagerad, vill arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Låter det som något för dig? Ansök idag för att säkra din plats!

Lön: Fast grundlön + provision utan tak
Utbildningsstart: Januari 2024
Arbetsorter
Norr: Luleå, Kalix, Överkalix Kiruna & närliggande orter
Mitt: Stockholm, Huddinge, Skogås, Södertälje & närliggande orter
Öst: Eskilstuna, Norrköping, Linköping & närliggande orter

Läs mer och ansök
Image
Image

”Jag såg det här projektet som en stor möjlighet och nu har jag jobbat i ungefär 4 år och är väldigt glad över tiden på Eltel. Jag utvecklats mycket som människa och även fått förtroendet till en ny tjänst. Jag ska inte heller sticka under stolen med att jag tjänat mycket pengar under mina år!”

– Robin Damgaard, Elmätarbyte-tekniker Eltel

I rollen hos Eltel får du möjligheten att arbeta enligt en rotationsplan som ger dig både intensiva arbetsperioder och längre lediga perioder. I Region Mitt och Region Öst kommer du att arbeta i 7 dagar och sedan ha 7 dagar ledigt, medan du i Region Norr kommer att arbeta i 14 dagar med en vilodag och därefter ha hela 14 dagar ledigt. Detta innebär att du får njuta av längre ledighetsperioder och samtidigt vara en del av en spännande och utmanande arbetsmiljö. Under dina arbetsperioder kommer du att bo på plats, och vi står för både boende och resor, vilket gör det möjligt för dig att söka oavsett var du bor.

Ledig halva månaden men ändå ha en tjänst på 100% – något för dig?
Ansökningsprocessen
Steg 1 – ansökan med frågor kring erfarenhet
I första steget kommer du att skicka in din ansökan och svara på frågor kring din tidigare erfarenhet. För tjänsten krävs det att du har ett tekniskt intresse, verktygsvana, manuellt B-körkort samt erfarenhet av att jobba utomhus.

Steg 2 – Telefonavstämning & intervju
Går du vidare från steg 1 blir du kontaktad av en rekryteringsspecialist som informerar grundligt om vad tjänsten innebär. Är du fortsatt intresserad gör vi en kortare telefonavstämning, för att sedan bjuda in de som går vidare för en digital intervju.
Steg 3 – Slutintervju med Eltel
I denna slutintervju kommer du att få träffa en representant från Eltel som är ansvarig person för projektet i den regionen du sökt till. Du meddelas inom kort efter intervjun om du erbjuds möjligheten eller inte. Lycka till i processen!

Kickstarta din karriär hos Eltel