Image

Alfa Laval svetsutbildning

Om programmet

Har du ett tekniskt intresse, är noggrann och vill vara delaktig i att utveckla och förbättra processer? Tillsammans med Alfa Laval erbjuder vi möjligheten att utbildas till svetsare på bara nio veckor. Programmet består av praktiska utbildnings-moment i kombination med kortare teoretiska inslag, för att ge dig alla verktyg för att du snabbt ska lyckas i rollen. Under studietiden får du månadsvis utbildningsersättning och efter examen erbjuds du en garanterad anställning med uppdrag hos Alfa Laval.

I rollen som svetsare kommer du att lära dig hur industribranschen fungerar i stort och det dagliga arbetet går främst ut på finsvetsning av separatorer. Hos Alfa Laval blir du del av ett globalt bolag som är ledande i branschen, som värnar som sina medarbetare och som tillsammans jobbar för att bidra till en mer hållbar framtid genom tekniska innovationer.

Utbildningsperiod: 26 augusti-25 oktober
(förstudier på distans: 12 augusti-23 augusti)
Utbildningsort: Spånga
Arbetsorter efter examen: Haninge/Jordbro (Stockholm)

Image
Ansök till programmet
Klicka in på den roll och ort som du är intresserad av att jobba i efter avklarad utbildning.
Kort vad programmet erbjuder
Möjlighet att byta karriärbana på bara 9 veckor
Kostnadsfri utbildning med alla behörigheter för att arbeta i rollen som svetsare
En garanterad anställning med möjlighet att utvecklas på ett ledande bolag
Om Alfa Laval

Alfa Laval är en ledande global leverantör av förstklassiga produkter inom värmeöverföring, separering och flödeshantering, främst inom energi, miljö, livsmedel samt varv och sjöfart. Alfa Laval skapar en bättre framtid genom sina tekniska innovationer. Som expert inom sitt område strävar företaget alltid efter att bli ännu bättre. Välkommen till ett företag som älskar det de gör och arbetar för att skapa hållbara levnadsvillkor för människor.

Image
Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!