Image

Utbilda dig till busschaufför på 12 veckor!

Om programmet

Vill jobba i rollen som busschaufför på ett moderniserat bolag som värdesätter god sammanhållning och värnar om sina medarbetare? Ta chansen att utbilda dig till busschaufför på bara 12 veckor! Utbildningen är kostnadsfri och ger dig alla behörigheter för att arbeta i rollen som busschaufför, vilket innefattar yrkeskompetensbevis (YKB) och D-körkort. Efter utbildningen erbjuds du en garanterad anställning och möjligheten att utvecklas på ett av Nordens ledande bussbolag – Connect Bus. Ansök idag för att säkra din plats!

Ansökningsperioden har avslutats  

Håll utkik på vår hemsida och i sociala medier för att ta del av nyheter och uppdateringar om kommande program. Har du frågor om programmet kan du höra av dig till oss på acceleratedlearning@pn.se

Image
Image

”Jag började på Connect Bus för 15 år sedan som semestervikarie och har sedan dess jobbat i flera olika roller. Jag har valt att stanna kvar på bolaget av den enkla anledningen att det är en otroligt trivsam arbetsgivare. En platt organisation med snabba beslutsvägar, en öppen atmosfär och härlig gemenskap. Trots att vi är ett relativt stort bolag har vi bibehållit känslan av att alla jobbar nära varandra och en familjär atmosfär.”

– Marcus Landenmark,Trafikområdeschef Connect Bus

Kort vad programmet erbjuder:
Möjlighet att byta karriärbana på bara 12 veckor!
Kostnadsfri utbildning med alla behörigheter för att arbeta i rollen som busschaufför
En garanterad anställning med möjlighet att utvecklas på ett branschledande bolag!
Om Connect Bus

Connect Bus är ett bolag som värderar sina medarbetare och strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren i branschen. Connect Bus och Karlsson Buss från Sverige bildar tillsammans med norska Torghatten Buss, Norgesbuss, Trønderbilene och Sørlandsruta en nordisk busskoncern där fokus ligger på hållbarhet, digitalisering och att tillsammans vara det ledande bussföretaget i Norden som driver branschen framåt. De är idag 3700 medarbetare med 2700 fordon, 64 depåer och finns över hela Sverige och Norge som en av de största kollektivtrafikoperatörerna.

Läs mer om Connect Buss på deras hemsida.

Image
Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!