Image

Utbilda dig till busschaufför på 12 veckor!

Om programmet

Ta chansen att utbilda dig till busschaufför på bara 12 veckor! Vi söker nu framtidens busschaufförer till Åre/Duved och Frövi. Vi söker dig som är flexibel, lösningsorienterad, trivs i mötet med människor och är motiverad att långsiktigt arbeta i rollen som busschaufför.

Vi erbjuder ett unikt program där du kostnadsfritt får möjlighet att utbilda dig till busschaufför under 12 veckor. Utbildningen varvar teoretiska och praktiska moment och ger dig de behörigheter som krävs för att kunna utföra ditt arbete som busschaufför, detta innefattar yrkeskompetensbevis (YKB) samt D-körkort. Efter utbildningen garanteras du anställning med uppdrag hos Bergkvarabuss eller Connect Bus. I rollen som busschaufför har du ett varierande arbete med omväxlande arbetstider och körningar.

Utbildningsperiod: Juni – September
Arbetsorter efter examen: Åre/Duved, Frövi (Örebro)

Gå till ansökan
Image
Läs mer och ansök!
För att ansöka till programmet klickar du in på den tjänst och ort du är intresserad av att jobba i efter examen.
Kort vad programmet erbjuder
Möjlighet att byta karriärbana på bara 12 veckor
Kostnadsfri utbildning med alla behörigheter för att arbeta i rollen som busschaufför
En garanterad anställning i en framtidsbransch med möjlighet att utvecklas

Kort om Connect Bus
Människorna skapar resultaten. Det finns över 3 700 personer i det nya företaget och vårt mål är att vara den bästa arbetsgivaren i vår bransch. Att stötta våra anställda är en av våra viktiga hörnstenar. Det är våra medarbetare som skapar resultaten; var och en av dem.

Läs mer på deras hemsida

Kort om Bergkvarabuss
Låt oss göra resan tillsammans! Vår organisation präglas av korta beslutsvägar och en öppenhet mellan ledning och övriga medarbetare. Vår storlek och geografiska spridning möjliggör en stor variation av tjänster och arbetsuppgifter. Hos oss är varje medarbetare viktig och trots att vi är över 1.500 medarbetare så är känslan hos oss familjär.

Läs mer på deras hemsida

Image
Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!