Image

Ragn-Sells Chaufförskola

Om programmet

Ta chansen att utbilda dig till yrkeschaufför och få en garanterad anställning i rollen som miljöarbetare med uppdrag hos Ragn-Sells. En unik möjlighet att byta karriärbana eller vidareutvecklas inom en framtidsbransch, med goda utvecklingsmöjligheter. Programmet erbjuder en kostnadsfri utbildning med alla behörigheter för att arbeta i rollen som yrkeschaufför, som bland annat innefattar yrkeskompetensbevis (YKB) och C-körkort/CE-körkort. Ta steget mot en ny karriär och ansök idag!

Utbildningsstart: 28 oktober 2024
Arbetsorter: Göteborg, Kungsbacka, Gällivare, Kiruna

Läs mer och ansök
Image
Image

”Chaufförsyrket hade intresserat mig under en längre tid och tack vare Chaufförskolan fick jag möjligheten att ta mig in i branschen på ett snabbt och enkelt sätt!”

Elias Karlsson, C-chaufför och alumn PN Chaufförsskola 2022

Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi är en del av Ragn-Sellskoncernen och finns även i Norge, Danmark och Estland. Vi erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Hos Ragn-Sells får du möjlighet att arbeta inom en framtidsbransch och bidrar till ett bättre samhälle. Ragn-Sells är en erfaren arbetsgivare som erbjuder stora karriärmöjligheter – över hela landet.

Våra medarbetare är hjärtat i vår verksamhet. Deras arbete ger oss möjlighet att vara en pådrivande kraft för hållbar affärsutveckling.

Läs mer om Ragn-Sells på deras hemisda

Image
Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!