Image

Sandströms skadetekniker-utbildning

Om programmet

Är du serviceinriktad och har ett intresse för fordon och teknik? Tillsammans med Sandströms erbjuder vi möjligheten att utbilda dig till skadetekniker på bara sju veckor. Utbildningen består av praktiska utbildningsmoment i kombination med kortare teoretiska segment, för att ge dig alla verktyg för att du snabbt ska lyckas i rollen. Under utbildningsperioden får du månadsvis utbildningsersättning och efter examen erbjuds du en garanterad anställning med uppdrag hos Sandströms. I rollen kommer du arbeta inom en stabil bransch med goda utvecklingsmöjligheter, som inte kan ersättas av IT eller AI. Hos Sandströms blir dessutom en del av ett sammansvetsat team med härlig gemenskap och familjär känsla.

Utbildningsperiod: 3 juni – 19 juli 2024
Utbildningsort: Luleå
Arbetsort: Stockholm eller Malmö, Helsingborg (tillsatt)

Image
Image

”Det är en otroligt härlig gemenskap och vi stöttar varandra. Det gör det betydligt mycket roligare att komma till jobbet, när man hjälps åt och tillsammans strävar åt samma mål”.

– Amanda Q-Harrysson, säljare Sandströms Center

Kort vad programmet erbjuder:
Möjlighet att byta karriärbana på bara 7 veckor
Kostnadsfri utbildning med alla behörigheter för att arbeta i rollen som skadetekniker
En garanterad anställning med möjlighet att utvecklas på familjärt bolag med god gemenskap
Om Sandströms

Sandströms Center är en rikstäckande fullservicekedja för fordon inom yrkestrafiken i Sverige. De erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till en ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens aktuella förutsättningar genom kompetens, flexibilitet och kvalité. Huvudkontoret ligger i Spånga och deras fullserviceanläggningar finns i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt Luleå. Företaget är privatägt och drivs av familjen Sandström 2:a och 3:e generation vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.

Image
Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!