Image

Vattenfall Academy – Belysningstekniker

Om programmet

På endast 8 veckor kan du kostnadsfritt utbilda dig till Belysningstekniker och säkra dig ett jobb inom en framtidsbransch!

Trivs du att ha den friska luften som arbetsplats och känner dig motiverad och stimulerad av en varierande och problemlösande vardag? Då passar denna unika möjlighet dig! Professionals Nord har tillsammans med Vattenfall Services tagit fram ett utbildningsprogram för framtidens Belysningstekniker. Genom programmet erbjuds du en kostnadsfri utbildning till rollen som belysningstekniker och en garanterad anställning med uppdrag hos Vattenfall Services.

Ansökningsperioden är avslutad

Håll utkik på vår hemsida och i sociala medier för att ta del av nyheter och uppdateringar om kommande program.

Image
Image

”Man lär känna så mycket folk via jobbet, och stämningen mellan oss kollegor är väldigt bra. När jag började gick det väldigt snabbt att komma in i gänget. Nu är vi så goda kollegor att det känns som att jag känt dem sedan skoltiden.”

– Wictor Björnebye, Belysningstekniker Vattenfall Services

Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!