Image

Så säger våra anställda

Image

”Jag har otroliga chefer som hjälper mig i stort som smått och som vill se mig utvecklas och nå långt inom bolaget. Vi hjälps alla åt och jag behöver egentligen inte sträcka mig längre än till kollegorna bredvid mig för att få hjälp eller stöttning oavsett vad det gäller.”

Kathinka Evers – Konsultchef Stockholm

Läs mer
Image

“Kulturen på PN är något jag inte upplevt tidigare. Det som framför allt sticker ut är att vi är snälla mot varandra och gläds åt varandras framgång, på riktigt. Vi vinner verkligen tillsammans!”

Filip Mbanza – VD Linköping

Läs mer
Image

”Det är en ynnest att få må så bra på sin arbetsplats! Förutom mina otroligt snälla och extremt duktiga kollegor här i Stockholm är ‘Vi vinner tillsammans’-mentaliteten som alla kontor runt om i hela landet följer – något jag tycker är väldigt speciellt.”

Emil Fransson – Säljchef Stockholm

Läs mer
Image

”Alla är generösa med att dela av med sig av tidigare erfarenheter, kunskap och att alla verkligen tror på att vi vinner tillsammans. Jag kan vara mig själv och jag känner att både jag och alla mina kollegor genuint bryr mig om varandra i alla avseenden.”

Marija Biletic – Leveranschef Linköping

Läs mer
Image

”Jag valde att ansluta till PN på grund av bolagets snällhet och vinner-tillsammans-mentalitet, något som jag själv tror mycket på. Dessutom är PN på en spännande bolagsresa, så det var självklart superkul att få vara med och starta i gång satsningen i Stockholm. Men det allra bästa med PN är människorna!”

Lucas Bryggman Lumare – Leveranschef Stockholm

Läs mer
Image

” PN har överträffat alla förväntningar jag någonsin haft på en arbetsplats. Jag trivs hur bra som helst både med arbetsuppgifter och kollegor. Jag har utvecklats, både arbetsmässigt och personligt och dessutom haft väldigt kul på vägen.”

Ronja Andersson – Ekonomiassistent

Läs mer