Image

Stationstekniker till Vattenfall Services

Kort om rollen

Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och utvecklar Sveriges energiinfrastruktur. I rollen som Stationstekniker inom elkraftsområdet erbjuds du ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som tidigare har arbetat som distributionselektriker, installationselektriker eller motsvarande roll där du fått en gedigen erfarenhet av arbete med högspänning och ställverk. Ta chansen att utvecklas i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Läs mer och ansök till tjänsten idag för att säkra din plats!

Arbetsorter: Borås, Uppsala och Jordbro (Haninge/Huddinge)

 

Gå till ansökan
Image
Ansök idag för att säkra din plats
Klicka in på den ort du är intresserad av att jobba i för att läsa mer och söka till tjänsten.

Är du intresserad av rollen som Stationstekniker men bor på en annan ort än där vi annonserat? Ansök via vår öppna annons där du själv kan ange var du önskar arbeta – vi återkommer om det finns en möjlighet på den ort du är intresserad av.

Vi välkomnar
ansökningar över
hela landet
Ansökan stationstekniker – ospecificerad ort

Kika på videon!

Kika på videon för att se mer hur vardagen kan se ut i rollen som Stationstekniker hos Vattenfall Services

Kort om Vattenfall Services

Vi är Sveriges ledande företag inom underhålls-, entreprenad- och konsulttjänster för energi- och elanläggningar. Våra kunder finns inom elnät, energi, industri, kommun, landsting, fastighet, transport och entreprenad. Som anställd på Vattenfall blir du en del av ett större mål:  Att möjliggöra fossilfrihet som driver samhället framåt. Vi vill visa vägen mot en hållbar framtid och stimulera till ett klimatsmartare liv på alla plan. Detta kräver nya perspektiv, konkreta förändringar och en vilja att göra skillnad. Här kan du läsa mer om vilka idéer och värderingar som driver oss.

Läs mer om Vattenfall på deras hemsida.

Image