Image

Utbilda dig till CNC-operatör

Om programmet

Ta chansen att utbilda dig till CNC-operatör på bara 10 veckor, med ersättning under utbildningen och en garanterad anställning efter examen. Som CNC-operatör har du en nyckelroll i industrins dagliga verksamhet. Under utbildningen får du utveckla värdefulla färdigheter inom bland annat programmering, ritningsläsning, mätteknik och materiallära. Vårt program ger dig en unik chans att snabbt skaffa dig en eftertraktad kompetens och påbörja din karriär som CNC-operatör. Efter examen väntar en ny karriär med uppdrag hos någon av våra programpartners; CIDAN Machinery, CEJN, Part Precision Sweden eller Kongsberg Automotive. Ta steget mot en ny karriär och ansök idag!

Utbildningsperiod: 27 januari – 28 mars 2025
Första arbetsdag: 31 mars – 6 april 2025
Utbildningsort: Trollhättan
Arbetsorter: Götene, Skövde, Mariestad eller Ljungsarp

Gå till ansökan
Image
Image

Hej! Caroline heter jag och jobbar som Programansvarig på Professionals Nord. Kommer du in på programmet kommer jag att vara en av dem som stöttar dig under utbildningen och följer din resa från start till mål, innan du påbörjar din roll som CNC-operatör. Är du intresserad av programmet och har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till mig och mitt team på: info@pn.se.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

CIDAN Machinery Sweden AB är sedan starten 1907 nu ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är man en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och företagets goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. CIDAN Machinery marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN, NuIT, Forstner och Thalmann över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion, därtill finns etableringar i USA, Tyskland, UK och Danmark. Gruppen har drygt 320 anställda och omsätter cirka 1200 Mkr.

Kort om CIDAN Machinery
Läs mer om CIDAN Machinery

CEJN AB i Skövde utgör basen för CEJN-gruppen, ett internationellt ledande företag inom sin bransch som är mitt inne i en spännande utvecklingsresa. Här sker utveckling, produktion och marknadsföring av snabbkopplingar för tryckluft, hydraulik och vätskor. Försäljningen utgörs till 85% av export till ett 25-tal länder i huvudsak via våra 17 försäljningsbolag. CEJN-gruppen har totalt 600 anställda, varav drygt 440 i Skövde.

Kort om CEJN
Läs mer om CEJN

Part Precision Sweden är en ledande aktör inom skärande bearbetning av legokomponenter, specialiserad på tillverkning av högprecisionsprodukter och medicinteknik. Vi är ett innovativt företag med ett starkt fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Vår moderna produktionsanläggning är utrustad med den senaste tekniken inom CNC-bearbetning. Vi är cirka 40 anställda, har en familjär företagskultur och goda förmåner.

Kort om Part Precision Sweden
Läs mer om Part Precision Sweden

Kongsberg Power Products Systems AB, som ingår i Kongsberg Automotive, utvecklar och säljer komponenter och system för motorfordon till den globala fordonsindustrin. Företagets produktportfölj inkluderar förar- och rörelsekontrollsystem, vätskesystem och industriella förargränssnittprodukter. Kongsberg Automotive är i dagsläget ca 5 500 anställda spridda över 18 länder världen över, och driver den globala övergången till hållbar mobilitet genom att omsätta ingenjörskonst, hållbarhet och innovation i praktiken.

Kort om Kongsbergs Automotive
Läs mer om Kongsbergs Automotive
Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss på Accelerated Learning
Image

Magnus Spolander

Affärsutvecklare

072-050 26 95

magnus.spolander@pn.se

Image

Christoffer Sjölander

Affärsutvecklare

073 -302 23 73

christoffer.sjolander@pn.se

Image

Caroline Rytterlund

Programansvarig

070- 815 03 33

caroline.rytterlund@pn.se

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss