Image

Är du vår blivande kyltekniker?

Tillsammans med Nordic Climate Group och deras dotterbolag ger vi dig möjlighet att byta karriärbana eller vidareutvecklas inom en framtidsbransch. Tjänsten erbjuder utbildning under arbetstid och ger dig alla behörigheter för att på sikt bli certifierad kyltekniker.

Ta steget in i en
framtidsbransch
Om rollen och
utbildnings­upplägget

I rollen som kyltekniker är du med och bidrar till sänkta energikostnader hos kunderna, och på sikt även ett bättre klimat. Du är kundens bästa rådgivare och ansvarar för installation, underhåll, reparation samt service av kylanläggningar, med fokus på att främja hållbarhet och effektivitet. Utbildningen genomförs under arbetstid och kombinerar praktiskt arbete med teoretiska inslag.

Tjänsten inleds med en gedigen introduktion till branschen och rollen, där du kommer att tilldelas en erfaren handledare som stöttar dig i det dagliga arbetet. Utbildningen omfattar områden som kylteknik, termodynamik, elsäkerhet och heta arbeten. Målbilden är att du certifieras som kyltekniker inom 12 till 24 månader. För rollen söker vi dig med ett starkt tekniskt intresse, som uppskattar mötet med kunder och ser dig själv som en lagspelare. Ansök idag för att säkra din plats!

Arbetsorter: Eskilstuna, Kristianstad, Stockholm, Västervik, Växjö, Uddevalla, Umeå eller Örebro

Image

Kika på videon!

Kika på videon för att höra mer om
vardagen hos NCG och om rollen som kyltekniker.

Image

“Kylbranschen i sig är en bra framtid. Vi ska alltid sträva åt bli miljövänligare och energieffektivare så det kommer alltid finns jobb, och det känns tryggt. Det bästa med att arbeta hos Nordic Climate Group skulle jag säga är att vi hjälper varandra. Även fast vi är olika bolag inom koncernen så kan man ändå ta hjälp av varandra och det är skönt. Du ska söka dig hit för det är bra gemenskap, bra sammanhållning och ett framtidsyrke”

– Tommy Önnberg, kyltekniker Nordic Climate Group

Kort om NCG

Nordic Climate Group är en ledande aktör i Norden inom kyl-, värme- och energieffektiva installationer med målbilden att vara en självklar förebild inom hållbara klimatlösningar. Vi tar ett helhetsansvar från idé, projektering, installation och leverans till underhåll samt service. Koncernen bildades 2021 och består av drygt 75 lokala etableringar, varav drygt 30 i Sverige.

Läs mer om NCG på deras hemsida www.nordicclimategroup.se

Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!