Image

AFRY Rookie ­Program

Om programmet

AFRY Rookie Program ger dig en unik möjlighet att utvecklas på en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för teknikkonsulter. Du kommer arbeta i skarpa projekt samtidigt som du får god stöttning genom handledning och utbildning. Under ditt första år får du en gedigen introduktion till AFRY och branschen, för att du ska känna dig trygg i din nya konsultroll.

Programmet är utformat för att det ska vara givande både på ett personligt- och professionellt plan, genom noga planerade utbildningsinsatser, workshops och värdefull knowledge transfer mellan både seniora och juniora kollegor. Du kommer även få följa med på gemensamma aktiviteter med hela Rookie-gänget där vi hittar på roliga saker tillsammans – det ska vara kul att vara ny på jobbet!

Ansökningsperioden för AFRY Rookie Program 2023 har avslutats  

Håll utkik på vår hemsida och i sociala medier för att ta del av nyheter och uppdateringar om kommande program. Har du frågor om programmet kan du höra av dig till oss på acceleratedlearning@pn.se 

Image

Kika på videon!

Lyssna på två tidigare rookie-deltagare som berättar mer om programmet

Image

”Tack vare AFRY Rookie Program har jag fått mitt allra första jobb inom den bransch som jag valt att satsa på. Bara att få in foten på ett på pass stort och brett företag som AFRY är mycket värdefullt. Det är en bra balans mellan att man är ny och inte kan allt och att man får förtroende att visa vad man kan.”

Herman Holmqvist, deltagare AFRY Rookie Program 2022