Image

Betongskolan 2023

Kort om programmet

Programmet ger dig en unik möjlighet att byta karriär eller vidareutvecklas inom betongproduktion. Vi erbjuder dig kostnadsfri utbildning som varvar teoretiska och praktiska moment, som kommer ge dig de färdigheter som krävs för att arbeta i rollen som betongproduktionsarbetare. Efter avslutad utbildning får du en garanterad anställning hos ett av de ledande betongföretagen i branschen, med goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att arbeta med spännande projekt.

Ansökningsperioden är avslutad

Håll utkik på vår hemsida och i sociala medier för att ta del av nyheter och uppdateringar om kommande program

Image
Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!