Image

PN Chaufförskola

Var med och få Sverige att rulla!

Om programmet

Ser du en framtid i rollen som yrkeschaufför och vill vara en bidragande del till att Sverige rullar varje dag? Nu har du din chans att utbilda dig på bara 12 veckor. PN Chaufförskola erbjuder dig en unik möjlighet att byta karriärbana eller att utvecklas inom transportbranschen. Genom programmet får du en kostnadsfri utbildning med alla behörigheter för att arbeta i rollen som yrkeschaufför. Vi erbjuder utbildningar inom C-, CE- eller D-körkort. Efter examen får du en garanterad anställning med uppdrag hos något av våra partnerbolag.

Ansökningsperioden har avslutats  

Håll utkik på vår hemsida och i sociala medier för att ta del av nyheter och uppdateringar om kommande program. Har du frågor om programmet kan du höra av dig till oss på acceleratedlearning@pn.se

Image
Image

”Chaufförsyrket hade intresserat mig under en längre tid och tack vare PN Chaufförskola fick jag möjligheten att ta mig in i branschen på ett snabbt och enkelt sätt!”

Elias Karlsson, C-chaufför och alumn PN Chaufförsskola 2022

Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!