Image

Bravida – Arbetsmiljötekniker

Om programmet

Vill du vara med och skapa säkra och hälsosamma arbetsmiljöer? Genom programmet får du en unik möjlighet att utbilda dig till arbetsmiljötekniker på bara 12 veckor. Du erbjuds ersättning under utbildningsperioden och efter examen påbörjar du ett långsiktigt konsultuppdrag hos Bravida, med goda chanser till överrekrytering. I rollen kommer du arbeta i en spännande bransch som är i ständig utveckling, där du tillsammans med dina kollegor är med och bidrar till ett tryggare och mer hållbart samhälle. Utbildningen bygger på metoden Accelerated Learning som består av kortare teoretiska delar i kombination med praktiska moment för att ge dig alla verktyg för att lyckas i rollen. Ansök idag och var med gör skillnad!

Utbildningsperiod: 14 oktober 2024 – 17 januari 2025
Arbetsort: Stockholm

Läs mer och ansök
Image
Kort vad programmet erbjuder
Möjlighet att byta karriärbana på 12 veckor och arbeta i en roll där du gör skillnad för andra människor och samhället
Kostnadsfri utbildning med alla behörigheter för att arbeta i rollen som arbetsmiljötekniker
En garanterad anställning med goda utvecklingsmöjligheter hos Bravida
Kort om Bravida

På Bravida drivs vi av vårt uppdrag; att erbjuda tekniska helhetslösningar under en fastighets hela livslängd, från rådgivning och projektering till installation och service. Tillsammans tar vi oss an utmaningar, delar med oss av vår kunskap och utvecklas ständigt för att kunna överträffa våra kunders förväntningar.

Läs mer på Bravidas hemsida
Image
Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss på Accelerated Learning
Image

Magnus Spolander

Affärsutvecklare

072-050 26 95

magnus.spolander@pn.se

Image

Christoffer Sjölander

Affärsutvecklare

073 -302 23 73

christoffer.sjolander@pn.se

Image

Caroline Rytterlund

Programansvarig

070- 815 03 33

caroline.rytterlund@pn.se

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss