Image

Bli drifttekniker på 12 veckor!

Driftskolan – Kraft & värme

Genom programmet får du en unik möjlighet att utbilda dig till drifttekniker på bara 12 veckor. Du erbjuds ersättning under utbildningen och en garanterad anställning efter examen med uppdrag hos något av våra partnerbolag. I rollen kommer du arbeta i en spännande bransch som är i ständig utveckling, där du är med och bidrar till ett mer hållbart samhälle. Utbildningen bygger på metoden Accelerated Learning som består av kortare teoretiska delar i kombination med praktiska moment för att ge dig alla verktyg för att lyckas i rollen.

Ta möjligheten till en raketstart på din nya karriär i energibranschen och bli en energihjälte!

Utbildningsperiod: Utbildningsperiod: 28 okt 2024 – 31 jan 2025
(Studieuppehåll: 23/12 – 3/1)
Utbildningsort:
Härnösand + digitalt
Arbetsorter: Södertälje, Nyköping, Uppsala, Karlshamn

Gå till ansökan
Image
Image

Hej! Sofia heter jag och jobbar som Programansvarig på Professionals Nord. Kommer du in på programmet kommer jag att vara en av dem som stöttar dig under utbildningen och följer din resa från start till mål.

Är du intresserad av programmet och har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till mig och mitt team på: acceleratedlearning@pn.se.

Våra programpartners

Image

Om Vattenfall

På Vattenfall drivs vi av ett gemensamt och avgörande mål. Att möjliggöra fossilfrihet som driver samhället framåt. Vi är en mångfald av unika talanger som arbetar mot målet. Alla bidrar till teamet med sin egen expertis – tänkare, skapare, byggare och problemlösare. Ta chansen att få använda dina talanger och starta din klimatsmarta karriär hos Vattenfall.

Läs mer om Vattenfall

Om Uniper

Uniper är ett internationellt energiföretag som driver utvecklingen mot fossilfri elproduktion. Deras framgång bygger på en arbetsplats där människor med olika perspektiv, tankesätt, kompetenser och erfarenheter möts. Uniper tror på en arbetsplats där varje människa kan bidra med något värdefullt.

Läs mer om Uniper

Om Söderenergi

Söderenergi gör skillnad varje dag och sysselsätter allt ifrån drifttekniker och ingenjörer till miljösamordnare och ekonomer. I takt med att samhället förändras, utvecklas vår verksamhet och vårt behov av ny kompetens. Därför är vi beroende av att fler människor som du kommer hit och tillför ditt kunnande, nya perspektiv och innovativa idéer.

Läs mer om Söderenergi

Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss på Accelerated Learning
Image

Magnus Spolander

Affärsutvecklare

072-050 26 95

magnus.spolander@pn.se

Image

Christoffer Sjölander

Affärsutvecklare

073 -302 23 73

christoffer.sjolander@pn.se

Image

Caroline Rytterlund

Programansvarig

070- 815 03 33

caroline.rytterlund@pn.se

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss