Image

Holfast Chaufförskola

Om programmet

Ta chansen att utbilda dig till yrkeschaufför på 8 veckor och få en garanterad anställning med uppdrag hos Holfast AB. Genom Holfast Chaufförskola får du möjlighet att byta karriärbana eller vidareutvecklas inom transportbranschen. Programmet erbjuder en kostnadsfri utbildning med alla behörigheter för att arbeta i rollen som yrkeschaufför. Detta innefattar yrkeskompetensbevis (YKB) och C-körkort, samt på sikt ett CE-körkort. Under utbildningsperioden får du en månadsvis utbildningsersättning och efter utbildningen är avklarad erbjuds du garanterad anställning med uppdrag hos Holfast AB.

Utbildningsstart: 23 september 2024
Arbetsort: Karlstad

Läs mer och ansök
Image

Kika på videon!

Nyfiken att veta om Holfast och rollen som yrkeschaufför? Kika på videon för att få en glimt hur vardagen kan se ut!

Image

”Chaufförsyrket hade intresserat mig under en längre tid och tack vare Chaufförskolan fick jag möjligheten att ta mig in i branschen på ett snabbt och enkelt sätt!”

Elias Karlsson, C-chaufför och alumn PN Chaufförsskola 2022

Om Holfast AB

Holfast AB är en familjeägd distrubitionskoncern och består av de fyra transportbolagen Godsservice Karlstad, Beves, Godsservice Borås och RRE åkeri Arvika, samt ett delägt utbildningsföretag – YFUV. De har totalt över 250 personer anställda i koncernen med ca 200 trafikerande fordon. Huvudkontoret är beläget i Karlstad men de är verksamma över hela mellansverige.

Läs mer om Holfast AB på deras hemsida.

Image
Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!