Image

Zeppelinskolan

Om programmet

Har du ett tekniskt intresse och vill satsa på en spännande karriär? Ta chansen att få en betald utbildning inom ett framtidsyrke med garanterad anställning hos Zeppelin – ett framstående bolag som har hand om några av de största maskinerna i branschen! Genom Zeppelinskolan kan du utbilda dig till truckmekaniker eller verkstadsmekaniker på bara 16 veckor, utan krav på tidigare förkunskaper. Utbildningen har ett praktiskt fokus som täcker allt från teknisk engelska och grundläggande verktygskunskap, till moderna motor- och hydraulsystem. Du får betalt under utbildningsperioden samt betalt boende på studieorten. Ta steget mot en ny karriär och ansök idag!

Förstudier: 23 september – 18 oktober
Intensivutbildning: 21 oktober 2024 – 24 januari 2025
Första arbetsdag som mekaniker: 3 februari 2025
Arbetsorter: Gällivare, Aitik, Boden

Gå till ansökan
Image
Ansökningsperioden har öppnat!
För att ansöka till programmet klickar du in på den tjänst och ort du är intresserad av att jobba i efter examen.
Kort vad du erbjuds
Betald utbildning inom ett framtidsyrke
Ersättning under utbildningen och betalt boende på studieorten
Garanterat jobb med uppdrag hos Zeppelin efter avslutad utbildning
Om Zeppelin

Zeppelin Sverige AB är en del av den globala Zeppelin Group, en av de ledande leverantörerna av maskiner och tjänster för bygg- och gruvindustrin. Med en stark närvaro i över 20 länder, är Zeppelin känt för sin innovativa teknik och höga kvalitet på service och support. Hos Zeppelin Mining får du möjlighet att arbeta i en framåtsträvande och tekniskt avancerad miljö, där varje dag bjuder på nya utmaningar och lärdomar.

Läs mer om Zeppelin på deras hemsida

 

 

Image
Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss