Image

Buchen-skolan

Utbilda dig till saneringstekniker via BUCHEN-skolan 2023

Om programmet – saneringstekniker

Programmet ger en unik möjlighet för dig som vill byta karriär eller vidareutvecklas. Du erbjuds kostnadsfri körkortsutbildning för lastbil samt behörigheter för att arbeta i rollen som saneringstekniker. Efter programmet är avklarat får du en garanterad anställning med goda utvecklingsmöjligheter hos BUCHEN AB. Som saneringstekniker får du en varierande vardag med mycket kundkontakt, där du tillsammans med dina kollegor löser problem för att ge kunder absolut bästa service.

”Vi är som en liten familj, har alltid kul på dagarna
och det är aldrig någon som sitter tyst vid fikabordet!”
– Angelica Gullinder, Saneringstekniker BUCHEN

Image
Första ansökningsperioden för BUCHEN-skolan 2023 är nu avklarad
Håll utkik för kommande program.
Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!