Image

PN Automationsskola

Om programmet

Genom PN Automationsskola får du möjligheten att kostnadsfritt utbilda dig inom automationsteknik på bara 12 veckor! Utbildningen bygger på metoden Accelerated Learning som består av kortare teoretiska segment i kombination med praktiska utbildningsmoment för att ge dig alla verktyg för att du snabbt ska lyckas i rollen. Genom utbildningen kommer du att utvecklas inom bland annat mekatronik, elteknik, styrsystem och programmering. Under utbildningsperioden får du månadsvis utbildningsersättning och efter examen erbjuds du en garanterad anställning med uppdrag hos något av våra partnerbolag.

Utbildningsperiod: 22 februari – 12 april 2024 
Arbetsorter:
Halmstad, Varberg, Göteborg, Kungsbacka, Kungsör, Eskilstuna, Luleå eller Umeå (tillsatt)

Ansök till PN Automationsskola
Skrolla ned för att se vilka roller och orter du kan ansöka till just nu.

Image

Ansökningsperioden har öppnat!

Klicka in på den tjänst och ort du är intresserad av för att läsa mer och ansöka till programmet.
Kort vad programmet erbjuder
Möjlighet att byta karriärbana på bara 12 veckor!
Kostnadsfri utbildning med månadsvis utbildningsersättning
En garanterad anställning efter examen i en framtidsbransch
Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller om programmet är du varmt välkommen att höra av dig till oss på acceleratedlearning@pn.se

Har du frågor om rekryterings­processen eller om programmet?
Se fler program
Visar 3 av 11 program