Image

PN Automations­skola

Om programmet

Genom PN Automationsskola får du möjligheten att kostnadsfritt utbilda dig inom automationsteknik på bara 12 veckor! Utbildningen bygger på metoden Accelerated Learning som består av kortare teoretiska segment i kombination med praktiska utbildningsmoment för att ge dig alla verktyg för att du snabbt ska lyckas i rollen. Genom utbildningen kommer du att utvecklas inom bland annat mekatronik, elteknik, styrsystem och programmering. Under utbildningsperioden får du månadsvis utbildningsersättning och efter examen erbjuds du en garanterad anställning med uppdrag hos något av våra partnerbolag.

PN Automationskola 2024 – vi planerar för en ny omgång av PN Automationsskola under 2024, läs mer om tidsplanen och upplägget!

Kommande programstart
Image

Sista dag för företag att anmäla intresse: 21/6
Rekryteringsperioden startar: 24/6
Förstudier: 30/9 – 25/10
Utbildningsperiod: 28/10-27/1 (2 veckor ledigt över jul)
Första arbetsdag: 3/2 2025

Har du frågor om kommande programstart?
Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på acceleratedlearning@pn.se.

Vill du bli kontaktad av oss kan du fylla i vårt kontaktformulär.

Kommande programstart – PN Automationsskola
Image

”För mig var det perfekt med denna typ av intensivkurs, jag hade aldrig jobbat med automationsteknik om det inte vore för denna utbildning. Om du känner att du vill testa något nytt och vill arbeta praktiskt borde du söka.”

Ludwig Augustsson, deltagare PN Automationsskola

Image

” Jag visste precis vad jag ville och sökte efter det på internet, PN kom upp och jag kände att det var exakt detta jag letade efter. Det kändes jätteroligt och som en ny utmaning för mig. ”

Pattrapa Hanief, deltagare PN Automationsskola

Ansökningsprocessen
Steg 1 – CV & motivationsfrågor
I första steget av ansökningsprocessen skickar du in ditt CV och svarar på motivationsfrågor om varför just du passar för programmet. Klicka in på den roll du är intresserad av för att påbörja din ansökan!
Steg 2 – Tester
Efter att du skickat in din ansökan får du en länk till tester som du ska genomföra. Ett personlighetstest (MAP) samt ett logiskt test (Matrigma). Du behöver godkända resultat för att gå vidare i processen och vi ger dig återkoppling från oavsett om du går vidare eller inte. 
Steg 3 – Telefonavstämning & intervju
Under det sista steget av rekryteringsprocessen hör vi av oss till dig för en telefonavstämning och intervju. Vi återkopplar även om du inte går vidare i processen. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss på Accelerated Learning
Image

Magnus Spolander

Affärsutvecklare

072-050 26 95

magnus.spolander@pn.se

Image

Christoffer Sjölander

Affärsutvecklare

073 -302 23 73

christoffer.sjolander@pn.se

Image

Caroline Rytterlund

Programansvarig

070- 815 03 33

caroline.rytterlund@pn.se

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss