För arbetsgivare

Söker du personal?

Vi är en samarbetspartner som skapar och bibehåller arbetstillfällen, genom att leverera skräddarsydd kompetensförsörjning.

Professionals Nord grundades på en kärlek till det lokala. Vi vill skapa och bibehålla arbetstillfällen genom att vara den självklara partnern i valet av helhetsleverantör inom rekrytering. Vi gör tvärtom till branschen, vi går ut till våra kunder och lyssnar på precis vilka förutsättningar som de står inför därefter skräddarsyr vi en lösning som ska passa kunden.

Vi vet av vår gedigna branscherfarenhet att medarbetaren är den viktigaste resursen för företagen därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning i våra processer.

Söker du personal?

Fyll i dina kontaktuppgifter
så hör vi av oss till dig inom kort!

AFRY

”AFRY har stora ambitioner inför framtiden, vår målsättning är att bli den mest attraktiva arbetsgivaren på vår marknad. En viktig del i detta är att våga tänka nytt och kreativt, att vara i framkant. Vi är idag 160 ingenjörer i Nord men vi behöver bli många fler, utmaningarna inför framtiden är enorma inte minst inom klimatfrågan. AFRY valde därför år 2018 att tillsammans med Professionals Nord starta ett Talangprogram för att hjälpa oss i detta rekryteringsarbete. Satsningen blev så lyckad att vi precis initierat ett nytt samarbete med program för 2019-2020.

”Professionals Nord är en självklar partner till oss på ARFY och stärker inte bara vårt varumärke men hjälper också  oss att attrahera de bästa ingenjörerna på marknaden. Att Professionals Nord sedan jobbar stenhårt med att stärka Norrland passar mycket väl in i vår ambition och målsättning på AFRY.”

Rydahls

”Vi sökte en samarbetspartner med starkt kontaktnät i landets norra delar för vår rekrytering. Professionals Nord har hanterat uppdraget föredömligt, i tid och med en kontinuerlig dialog i positiv anda genom hela projektet. Vi är totalt sett väldigt nöjda med rekryteringsprocessen som skötts på det sätt företagsnamnet antyder.”

Swoosh

”Professionals Nord har vid flera tillfällen genomfört våra rekryteringar, vilket har underlättat och säkerställt våran möjlighet att växa runt om i Norrland. Dialogen vi haft har fungerat mycket bra, oavsett stad. Tack vare deras kvalitetssäkrade rekryteringsprocess, känner vi oss trygga och kan istället fokusera på det vi är bäst på.”